Om Os

Stjernemodeller

Alle børn og unge er velkommen hos Stjernemodeller, alle skal have mulighed for at prøve kræfter med Underholdningsindustrien. Så hvis dit barn elsker at være på og gerne vil lære og udvikle sig og samtidig have det sjovt. Så er Stjernemodeller klar til at byde dit barn velkommen som medlem.

Stjernemodeller kan ikke give medlemmer jobgranti. Det er jobs indefor Skuespil, statist, model og performer(sang og dans).Jobmulighederne kan både være lønnet eller ikke lønnet. Stjernemodeller promovere og søger på vegne af modellerne og forhandler kontrakten(mere info se betingelserne).

Hos Stjernemodeller handler det om at skabe et trygt og rart sted for vores medlemmer. Vi skal have det sjovt og lære hinanden at kende, så vi kan skabe et godt netværk til hinanden.

Stjernemodeller ejes af pictureUs aps, Dinna Ophelia er ansat som leder. Dinna Ophelia er en profesionel uddannet Musicalperformer fra Hamborg. Dinna Ophelia har en arbejdet profesionelt siden 2011 både inde for børneteater, revy, dubbing, tv og film. Dinna kender til det at søge efter jobs og kender miljøet og er derfor perfekt til at guide og udvikle jer og finde de perfekte muligheder.

Du kan altid skrive til os, hvis du har spørgsmål, er i tvivl eller har bekymringer. Vi passer godt på dit barn.

Oprettelse

Stjernemodeller samarbejder med Børne-Foto. Ved oprettelse skal man tag hen til en Børne-Foto butik, hvor en Fotograf vil tag dine casting billeder. Fotografen vælger de 5 billeder, der skal oploades på Stjernemodellers hjemmeside. Fotografen vil dernæst guide jer gennem oprettelsen af profil og betingelserne(mere info under betingelserne).

Når dig og dit barn går fra butikken vil i have en aktiv profil her på hjemmesiden og dit barn har et medlemskab hos Stjernemodeller et år frem.

Der kan oprettes profiler alle dage i Børne-Fotos butikker.
Tirsdag-torsdag er prisen 495 kr for medlemskab og de 5 billeder digitalt.
Fredag til mandag er der et tillæg på 200 kr.
Det er muligt at få printet sine billeder også, se priser og mere info på www.borne-foto.dk.

Vi glæder os til at møde dig.

Vi tilbyder

Når du har oprettet en profil på hjemmesiden er du blevet medlem hos Stjernemodeller. Stjernemodeller er ikke bare et katalog, men også et sted for personligudvikling. Stjernemodeller vil komme til løbende at tilbyde forskellige workshops, som kan udvikle og forbedre børnene. Så de er klar når jobbet byder sig. Der tilbydes også privat undervisning og access bars Behandling. Alt info og pris vil blive lagt op på hjemmesiden og sendes som nyhedsbrev til alle medlemmer.

Workshops: Priserne varierer i fh.t længden, undervisningens form og om det foregår online eller ved fysisk fremmøde. Der vil være mulighed for gæsteundervisere og fordrag fra andre skuespillere. Information vedrørende de enkelte workshops bliver løbende opdateret i vores blogopslag og via nyhedsmail. Vi glæder os meget til at dele ud af spændende muligheder for vores medlemmer.

Undervisning: Dinna kan hyres til både privat eller gruppe undervisning. Dette kan foregå online eller ved personligt fremmøde. Pris og udførelse af opgaven kommer an på hvor i landet man bor, samt opgavens art. Få mere information om priser, samt booking af aftaler, på mail hallo@stjernemodeller.dk

Access Bars Behandling: Dinna er certificeret i Access Bars behandlingsform. Det er en behandlingsmetode for folk i alle aldre, som er udviklet til at hjælpe personer med angst, uro i kroppen, søvnproblemer, stress, sorg m.v. Desuden er den også gavnlig for personer med diagnosen ADHD/ADD.  

Det er en meget behagelig og beroligende behandlingsform, hvor behandleren blidt berører 32 forskellige energipunkter på patientens hoved. Disse energipunkter hænger sammen med forskellige områder, såsom: selvbillede, kreativitet, glæde, selvkontrol o. lign., når disse punkter aktiveres bliver dine hæmninger og begrænsninger på området frigivet, og du vil føle dig afstresset og i naturlig balance. Man er naturligvis fuldt påklædt under behandlingen.
Skriv en mail til hallo@stjernemodeller.dk hvis du ønsker at høre mere, eller booke et behandlingsforløb.

Stjernemodeller glæder sig så meget til at møde jer alle sammen. Vi skal nok få det sjovt sammen. Lad os komme igang og se hvad der venter derude. Mulighederne er mange.