Brugerbetingelser

Brugerbetingelser:

Alle relevante personer fra underholdningsindustrien kan oprette en bruger hos Stjernemodeller.  
Som bruger får du adgang til vores arkiv af talentfulde børn og unge mellem 0-18 år.
Det er muligt at søge i vores medlemmer, så du hurtigere og nemmere kan finde frem til en mulig kandidat til din opgave.

Det ikke muligt at få personlige oplysninger på vores medlemmer, alle spørgsmål samt bookinger skal foregå igennem Stjernemodeller. Stjernemodeller er barnets agent og står for forhandling samt gennemgang af kontrakter, samt vilkår tilknyttet opgaven.

Kontakt Stjernemodeller på mail hallo@stjernemodeller.dk hvis der skulle være spørgsmål eller specielle ønsker til en bestemt type til en opgave. Vi er altid klar på at hjælpe.

Hos Stjernemodeller sørger vi for at lære vores medlemmer at kende og finde frem til lige dét, der gør dem unikke. På den måde er det muligt for os, at guide dem og dig til det perfekte match.

Stjernemodeller sørger for at forberede sine medlemmer til den opgave de bliver booket til, så de kan føle sig mere trygge og være klar til opgaven.

Stjernemodeller tager ikke ansvar for barnets præstation, når de er ude på en opgave, her er det dig, som booker, der har ansvaret for, at barnet føler sig godt tilpas under opgaven.

Obs! Der kan løbende forekomme ændringer i de til enhver tid gældende brugerbetingelser, alle ændringer vil blive informeret via e-mail.

Stjernemodeller byder dig velkommen og ser frem til et godt samarbejde