Medlemsbetingelser

Medlemsbetingelser:

Alle under 18 år, kan blive medlem hos Stjernemodeller. Vi er mere end bare et katalog, vi kan tilbyde udvikling og nye bekendtskaber i branchen. Der vil løbende tilbydes forskellige workshops rundt omkring i landet og på Zoom. Vi hjælper dit barn med at finde jobs indenfor Skuespil, Statist, Model og Performer (sang og dans).

Stjernemodeller agerer som agent for vore medlemmer og står for at formidle kontakt mellem klienter og medlemmer. Når dit barn booker et job, står Stjernemodeller for at forhandle kontrakten, samt at forberede dit barn bedst muligt til opgaven. Stjernemodeller opkræver 20% af honoraret på alle lønnede jobs, som dækker for alle forberedelserne op til en opgave. Stjernemodeller sender en faktura til forældre/værge på beløbet, efter dit barn har udført opgaven. Fakturaen skal betales når dit barn modtager sit honorar. Stjernemodeller kan ikke give medlemmer jobgranati.

Stjernemodellers Kontaktoplysninger:

CVR: 42948977

PictureUs aps (Stjernemodeller.dk), Krømlingevej 3, 4684 Holmegaard

E-mail: hallo@stjernemodeller.dk

Denne persondatapolitik forklarer, hvordan vi behandler dine oplysninger og hvilke krav der er til dig som medlem hos Stjernemodeller.
Stjernemodeller er dataansvarlig.

Sikkerhed: Hos Stjernemodeller er vi opmærksomme på at sikkerheden for vores medlemmer er i top. Stjernemodeller behandler personoplysninger i forbindelse med oprettelse af medlemskab, profil oplysninger på hjemmesiden, samt kommunikation med vores medlemmer i forbindelse med jobtilbud, workshops, undervisning, behandling og andre tilbud samt nyhedsbreve.

Det er Fotografens ansvar at informere forældre/værgen om oprettelsen af dit barns profil og i samarbejde med forældre/værgen at sikre vi har de rigtige oplysninger, samt godkende Stjernemodellers medlemsbetingelser.

Indsamling
De personoplysninger, der vil blive indsamlet og behandlet, er primært forældre/værge og barns kontaktoplysninger i form af:
• navn
• adresse
• telefonnummer
• e-mail
• fødselsdato

 

 

Oprettelse sammen med Børne-Foto:

Oprettelse som medlem ved Stjernemodeller sker ved personligt fremmøde hos Børne-Foto Studier i hele Danmark. Fotografen sørger for at fotografere dit barn og oprette profilen. Når du som forældre/værge har betalt for billederne, samt godkendt medlemsbetingelserne, er dit barn oprettet som medlem hos Stjernemodeller i et år fra oprettelsesdagen. Du modtager dit barns billeder digitalt til privat brug. Det er muligt at tilkøbe printede billeder i butikken. Priserne for dette bestemmes af butikken. Se www.borne-foto.dk for priser og mere information om print. Stjernemodeller er ikke ansvarlig for butikkens priser.

Vigtig info:

Oprettelsen af dit barns medlemskab sker ved personligt fremmøde i butikken (Børne-Foto). Forældre/værge opgiver de nødvendige oplysninger og accepterer medlemsbetingelserne.  Barnets profil er aktiv, når den godkendes i butikken. Du vil modtage en velkomst e-mail, der indeholder informationer, samt medlemsbetingelserne. Når denne mail er modtaget, er dit barns medlemskab hos Stjernemodeller aktivt.

Det er kun Stjernemodeller, Børne-Foto, der kan se alle oplysninger på profilen. Klienter, castere, o.lign. skal kontakte Stjernemodeller, for at kunne kontakte den/de medlemmer, som de ønsker at booke.

Det er kun Stjernemodeller der kan redigere og slette oplysninger på brugerprofilen. Det er derfor vigtigt at du som forældre/værge løbende sender opdateringer til Stjernemodellers mail hallo@stjernemodeller.dk, således at profilen altid er opdateret.

Nyhedsmailen fra Stjernemodeller, som bl.a. indeholder information/tilbud omkring workshops, undervisning og andre medlemstilbud, bliver sendt til den ved oprettelsen oplyste e-mail adresse. Stjernemodeller vil kontakte dig via e-mail ved jobtilbud, påmindelse om opdatering af profilen, samt indkaldelse til at få taget nye profilbilleder. Al kontakt på mail sker via den ved oprettelsen oplyste e-mail adresse.

Det er i visse tilfælde muligt at oprette barnet direkte hos Stjernemodeller. Dette kan kun lade sig gøre hvis barnet har nye modelbilleder som Stjernemodeller kan godkende. Her sendes alle oplysninger og billeder til Stjernemodellers e-mail
hallo@stjernemodeller.dk. Stjernemodeller opretter så profilen og forældre/værge skal godkende medlemsbetingelserne via mail. Kontakt Stjernmodeller på mail, hvis du har spørgsmål til dette.

Promovering af barnet
Som medlem hos Stjernemodeller accepterer man at Stjernemodeller gerne må promovere barnets billeder på Stjernemodellers hjemmeside, sociale medier, på bannere og i Børne-Fotos butikker. Herunder promovering, som vil gavne dit barns karriere. Er man ikke interesseret i dette skal det skriftligt meddeles til Stjernemodeller.


 

 

Opsigelse

Du kan til enhver tid opsige dit medlemsskab hos Stjernemodeller. Du skal blot sende dit ønske om opsigelse på mail, og dit barns profil bliver slettet fra hjemmesiden inden for 24 timer fra modtagelse af opsigelsen.

Dit barn kan være medlem af Stjernemodeller til og med det fyldte 18. år, når barnet fylder 19 år, bliver samarbejdet mellem Stjernemodeller og barnet automatisk opsagt. Stjernemodeller kan ligeledes opsige samarbejdet med barnet (og forældre/værge), hvis barnets profil ikke overholder betingelserne om opdatereting, samt fornyelse af billeder. Desuden er det Stjernemodelles ret at opsige samarbejdet, hvis et medlem ikke overholder kontrakter og aftaler med et job.

 

Anbefaling af fornyelse af profilbilleder
Man skal som medlem have taget nye professionelle billeder hos Børne-Foto hvert år. På den måde fornyer man sit medlemsskab. Børne-Foto vil stå for at uploade de nye billeder på barnets profil. Stjernemodeller anbefaler dog at medlemmer 0-2 år opdaterer deres profilbilleder hver 3.-6. måned, 3-14 årige opdaterer profilbilleder hvert halve år og dem fra 15 år og opefter opdaterer profilbilleder en gang årligt. Det er meget vigtig at holde sine billeder helt opdateret, så barnet altid har vellignende billeder. Det forringer chancen for jobs, hvis profilen ikke opdateres med nye billeder løbende. Det er kun vores anbefaling, dog kan vi ikke booke jobs til barnet, hvis der ikke er vellignende fotos på profilen. Det er dog et krav, at billederne opdateres minimum en gang årlig, ved indgåelse af fornyet medlemskab.
Stjernemodeller sender en påmindelsesmail ud, når det er tid til at forny sit medlemskab. Forældre/værge står for betalingen af fornyelse af medlemskab, inklusive nye profilbilleder.

Job og muligheder:

Stjernemodeller kan ikke garantere job til medlemmerne. Stjernemodeller søger efter jobmuligheder samt promoverer medlemmerne til castere, produktioner, o. lign., både til lønnede og ulønnede jobs. Stjernemodeller agerer som agent for medlemmerne. Stjernemodeller vil opkræve 20% af honoraret på alle lønnede jobs, som dækker arbejdet for alle forberedelserne op til en opgave. Stjernemodeller vil sende en faktura til forældre/værge på beløbet, efter dit barn har udført opgaven, som skal betales, når dit barn modtager sit honorar.

Stjernemodeller tilbyder diverse muligheder for personlig og professionel udvikling til medlemmerne. Dette udbydes i form af workshops, undervisning, behandlinger o. lign., der kan tilkøbes af medlemmerne. Der er også tilbud om underholdning og sjove arrangementer eksklusivt for medlemmer. Stjernemodeller vil løbende informere om dette på hjemmesiden, samt i nyhedsmailen, så følg godt med.

Det er muligt at sende en mail til os, hvis man har bestemte ønsker, spørgsmål omkring job, undervisning og behandlinger.  Vi ønsker at hjælpe hvert enkelt medlem på den bedst mulige måde, med de muligheder og ressourcer vi har til rådighed.  
Det er vores ønske at alle medlemmer skal føle sig set og være godt tilpas hos Stjernemodeller.

Når dit barn bliver booket til en opgave, skal en forældre/værge med på optagelsen sammen med barnet, det er derfor vigtigt at dette kan lade sig gøre, samt at I overholder kontrakten omkring jobbet. Transport til og fra job står medlemmerne selv for, medmindre andet er forhandlet i kontrakten. Mød altid op til aftalt tid, gerne et kvarter før. Vigtigst af alt husk at nyde jobbet.

Informationssikkerhed

Stjernemodeller udleverer ikke personoplysninger til tredjepart med henblik på markedsføring eller anden kommerciel brug. Stjernemodeller benytter kun dine oplysninger, såfremt du bliver booket til en opgave af en kunde.

Stjernemodeller prioriterer din sikkerhed højt. Vi har fokus på, hvordan vi beskytter vores data, systemer og services. Stjernemodellers politik for informationssikkerhed er grundlaget i vores arbejde med at sikre vores systemer og services samt vores kunders data. Vores høje standard for informationssikkerhed betyder blandt andet, at vi beskytter kritiske og følsomme informationer, samt informationssystemer mod kompromittering og anden uautoriseret anvendelse. Vi sikrer, at dine personoplysninger ikke bliver tilintetgjort ved en fejl, går tabt, bliver ændret eller offentliggjort uautoriseret, samt at uvedkommende ikke får adgang eller kendskab til dine personoplysninger.

Indsigtsret

Du har til enhver tid ret til at få oplyst, hvilke personoplysninger, vi har registeret på dig. Ved henvendelse om indsigt i egne oplysninger, vil vi stille krav om dokumentation for at bekræfte din identitet, så vi kan sikre at oplysninger kun udleveres til rette vedkommende.
Skriv til hallo@Stjernemodeller.dk og angiv ”Indsigt i personoplysninger” som emne, hvis du ønsker indsigt i dine personoplysninger.

Stjernemodeller ønsker dig velkommen og vi glæder os meget til at lære dig, som medlem, bedre at kende og skabe et godt og hyggeligt fællesmiljø, hvor mulighederne er mange.

Se mere på www.stjernemodeller.dk og www.borne-foto.dk

OBS! De til enhver tid gældende medlemsbetingelser er løbende under forbedring og opdatering. Skulle der ske forandringer i medlemsbetingelserne, bliver medlemmer informeret herom via e-mail.
Har du yderligere spørgsmål til medlemsbetingelserne eller er du er i tvivl, kontakt os da via e-mail:
hallo@stjernemodeller.dk.